12 mei 2006
Door: Greald
Blijf op de hoogte en volg Greald
12 Mei 2006 | China, Shanghai
Dan maar weer als onderzoeker op stap en gesproken met NL Philips opperman. Hij ziet vooral veel mogelijkheden in Ch en beperkingen in Eu, al heb ik hem wat moeten corrigeren want zijn beeld van NL is wel van 10j terug.
Desalwelteplus blijft mijn beeld van enkele dagen geleden overeind. China loopt vwb technische capabilities niet achter en wát ze achter lopen halen ze rap in. De nieuwe NL-generatie moet weer aan het werk. Dat zal ze moeilijk vallen want ze zijn door en door decadent, hetgeen ze zelf eigenlijk ook beamen, overigens zonder enige gêne.
Vervolgens met de hele club de week doorgenomen; in het grote geheel ziet het er goed uit.
Toen begon het weekend.
Met zn allen naar een Japans "eat while you can" restaurant waar ze o.m. levende gefileerde vis serveerden die nog op het bord probeerde te spartelen. Dat ging er toch bij iedeeen niet in.
Terugwandelend kwamen we (3 man) langs de "future tower" (die op 1 van de fotoos in de wolken verdwijnt) en daar zijn we dan maar even op gegaan (60 verdiepingen). Er waren wel wat beveiligingsmaatregelen maar die hielden ons niet tegen. Het was echter te laat om nog wat te kunnen onderscheiden want zo na 22:00 gaat de sierverlichting uit.